Askartelutalkoot
20.10.2017 12:35 Uutiset / KiPS Edustus

KiPS - Et-Po (Ylitornio), lauantaina Agnico Eagle -hallilla klo 17.00!

Voi jumalan pyssyt ja puiset panokset! Se tunne, kun aamulla herää pakokauhun vallassa, yltäpäältä hiessä ja kylmän horkka niskassa. Juuri se tunne, kun ennen silmiensä avaamista, ristii kädet ja toivoo, ettei juuri mielen syövereissä riehunut painajainen olisi totta vaan vain sadistisen mielikuvituksen tuotetta. Ja se tunne, kun se kaikesta huolimatta on totta kuin kirkonrotta…

Kohta seitsemän yötä ja seitsemän aamua samaa tuskaa on henkinenhyrrä ahmaperheen päässä pyörittänyt, kun viime lauantaina Ivalossa tapahtui jotain, mitä ei yhdellekään lappiliigaköörille toivoisi tapahtuvan (paitsi ehkä RoPo:lle tai PeKi:lle). Nimittäin, vastoin kaikkia odotuksia kotijoukkue TuKi kairasi suvereenin voiton, paikoin kovin pallittomasta ahmalaumasta. Ottelun lopputuloksen sykähdyttävyydestä kertoo jotain se, että osa kotijoukkueen kokeneemmasta kalustosta jäi vanhaan tapaansa protestoimaan ottelun tuomareiden ja vierasjoukkueen pelaajien ystävyyssuhteista, ennen kuin tajusi kerrankin pelanneensa voittaneen joukkueen puolella. Kittilän Palloseuran epävirallinen uutisankkamedia haluaakin tässä yhteydessä korostaa, että ensinnäkin on lapsellista kiusata muita sen varjolla, ettei itsellä ole yhtään ystävää ja toiseksi, olisi yleisesti kaikkien kannalta paljon hauskempaa, jos koko satavuotinen itsenäinen kiekkokansa voisi olla yhtä suurta ystävyyden perhettä.

Ja sitten asiaan. Tulevana lauantaina Kittilän kiekkopyhättöön saapuu vuosien tauon jälkeen (mikäli viime kauden pronssipeliä punatähtien paidassa ei lasketa) vieraaksi aiemmin sarjaporrasta ylempänä kiekkoilleet etelä-portimolaiset. Vierasjoukkue on täynnä mitä erinäisempää osaamista ja pelimiehiä löytyy lajiin kuin lajiin. Myös Kunnarin Olli mahtaa joukkueeseen kuulua. Mutta enemmän kuin yhtäkään Pietsaloa ilmaveiveineen kotijoukkue (ja varsinkin seurajohto) pelkää tulevan vastustajansa huoltolaukkua ja siellä lymyävää, pelit tarvittaessa seisauttavaa häkämittaria!! Juuri korvanappiin saadun tiedon mukaan pahempaakin lienee luvassa, sillä tunnistamattoman, mutta tyylikkääseen EtPo-huppariin pukeutuneen herrasmiehen on nähty varaavan Ylitornion kennelistä lauantaiksi tusinan verran homekoiria.

Huppareista viis, kisamakkaroista kaks! Kauden avauspisteistä taisteleva kotijoukkue on luvannut askarrella alakerran kuntoon lauantaihin mennessä. Näin ollen voidaankin olettaa, että kotiluolassa tullaan näkemään menoa ja mäiskettä siihen malliin, ettei edes TuKi pysyisi vauhdissa mukana! Kiekko läimäistään kylmän kosteaa vasten tasan kello 17.00 tutussa ja turvallisessa Agnico Eagle -hallissa!

Hotellin avajaisissa kuultua: ”Kyllä vain tyylikkäitä ahmahuppareita myyvät pojat. Ja Capu. Pitäs ostaa kerralla useampi ko tietää, että raha mennee niinki hyvään tarkotukseen ko oman kylän poikien tukemiseen. Ja tietenki muutamaa eri kokoa, jos kauen aikana maistuu kisamakkarat niin, että rupeaa saumat hakkaamaan vastaan. Vieläkö saisivat net hammastahnaläikkäset hikimieskalsarit myyntiin niin avot!”


   
Lisää uutisia
Jääkiekko
«  Tammikuu   »
Kategoriat