KiPS ja Veikkaus verkkokumppanuussopimukseen
3.6.2015 11:57 Uutiset / Jaoston pääsivusto

KiPS ry ja Veikkaus ovat solmineet verkkokumppanuussopimuksen, jonka avulla on mahdollisuus tukea paikallisen urheiluseuran toimintaa.

Seuramme on lähtenyt mukaan Valon ja Veikkauksen verkkokumppanuuteen. Se on yhteistyömuoto, jossa Veikkauksen pelejä voi pelata oman urheiluseuran kotisivujen kautta.

Yhteistyöllä Valo ja Veikkaus haluavat olla mukana seuratoiminnan arjessa edistämässä seuran toimintamahdollisuuksia. Tavoitteena on antaa suomalaisille seuroille mahdollisuus kumppanuuteen, josta on seuralle välitöntä hyötyä. Samalla edistämme yhdessä vastuullista pelaamista ja kehitämme palveluita urheilun ystäville. Veikkauksen pelien ikäraja on 18 vuotta.

Palvelun avulla voit pelata kaikkia Veikkauksen pelejä ja samalla tuet arvokasta seuratyötä; jokainen pelattu pelisi lisää seuramme palkkiota yhteistyöstä.
Klikkaat vain itsesi sisään sivuston oikeassa reunassa olevasta linkistä ja teet haluamasi vedot. Veikkaus maksaa seuralle provision pelattujen pelien mukaan
Pienillä panoksilla suuria tunteita

Kisailu, kilvoittelu ja haaveilu ovat osa urheilua ja ihmisen perusluonnetta. Veikkauspelitkin ovat tapa kilvoitella ja antavat meille mahdollisuuden haaveiluun. Tukeminen tapahtuu helposti ja huomaamatta.

https://www.veikkaus.fi/?myPartnerId=715869


https://www.youtube.com/watch?v=DInR2jL2ARY&feature=youtu.be


 


   
Lisää uutisia
Kittilän Palloseura
«  Joulukuu   »
Kategoriat