LeviRaitin Oilers hakee revanssia KiPS:n naisista 1.2.2016 klo 19 alkaen!
16.1.2016 22:05 Uutiset / Jaoston pääsivusto

No nyt se tulee taas! KiPS vs. Levinraitin Oilers:n välinen hyväntekeväisyysottelu Agnico Eagle-jäähallilla. Kiekko tipahtaa jäähän joskus klo 19 jälkeen päivämäärällä 1.2.2016. Kyseessähän on jo perinteeksi muodostunut hyväntekeväisyystapahtuma, jolla kerätään varoja KiPS:n junioreiden hyväksi

Noniin kiekon ystävät! Kauan odotettu paikallisottelu KiPS-Leviraitin Oilers, pelataan 1.2. Klo 19.00 Kittilässä Agnico Eagle-jäähallissa!

Meininki on tuttu viimevuodelta: ottelun tuotto menee lyhentämättömänä KiPS:n junnuille. Tapahtumaan pääsee kätevästi myös Leviltä, koska kuljetus on järjestetty kisaturisteille Sirkasta Kittilään ja takaisin. Bussi lähtee PublicHouse Sohvan edestä klo 18:00 ja kuljetus takaisin sitten, kun pelit on pelattu. Luvassahan on taas entistä suurempi ja parempi spektaakkeli, josta ei takuulla jääne puuttumaan urheiluhenkeä, vauhtia, vaarallisia tilanteita ja ehkäpä myös puhdasta tilannekomiikkaakin. Ja tämä siis kaikki pelkän ottelulipun hinnalla, joka yhtä suuri, kuin pörsi ja omatunto sallii. Eikä siinä vielä kaikki, tauoilla on perinteisesti huutokauppa, jossa kaupataan myyntiartikkeleita, joita ei ihan joka pojalta löydy tai tule löytymään.

Jälkipelit tapahtuman jälkeen PublicHouse Sohvassa. Seuraa myös LevinRaitin Oilersien Facebook-sivua, jossa päivitetyt tiedot tapahtumasta ja tapahtumaa tukeneet sponsorit.

Linkki fb:n: https://www.facebook.com/Leviraitin-Oilers-8366018...

Tervetuloa paikalle!

Muistakaa varata käteistä matkaan!


   
Lisää uutisia
Kittilän Palloseura
«  Joulukuu   »
Kategoriat