Viime viikonlopun Ahma uutisia!
16.1.2017 12:49 Uutiset / Jaoston pääsivusto

E2 AA Ivalossa, D2 AA ja Edustus Kotiluolassa!

Aloitamme nuoremman Youth Warriors ien tupla pelistä Ivalossa lauantaina.Ensimmäisessä pelissä he hiljensivät kotiyleisön, viemällä voiton TuKi sta 6-10 ja toisessa pelissä pelasivat tasurin 6-6 panttereita vastaan! Pelireissussa ollut valmentaja antoi kovin kehuja pelaajille :POJAT OVAT MENNEET HURJAN PALJON ETIÄPÄIN. Ja että toinen joukkueen valmentajista on tehnyt erinomaista työtä poikien kanssa treeneissä. Yleisilme oli tosi hyvä ja hauskaakin pelurilla luonnollisesti oli. Valmentaja kertoi myös että Pantteri peli oli tosi tiukka, mikä oli tosi hyvää opetusta tulevaisuutta silmälläpitäen ja Warriors lauma oli ihan viime sekunneilla tehdä voittomaalin, mutta kaverin veskari sai kurotettua luistimensa terän pään kiekon eteen! Hieno pelireissu E2 lla,kaikenkaikkiaan!

D2 AA pelistä SoPa a vastaan ei ole paljon jälkipolville kerrottavaa! 17-1 numerot kertovat sen. Ottelu oli ratkennut ekan erän puolessa välissä!

Wolverines lla oli kärkikamppailu YKI ä vastaan ja se päättyi 5-3 kotivittoon. Haamukirjailija on tehnyt tästä kattavemman raportin!


   
Lisää uutisia
Kittilän Palloseura
«  Joulukuu   »
Kategoriat