ALEKSI KORHONEN SUORAAN POHJOLALEIRIIN 47 PELAAJAN JOUKKOON
17.1.2017 11:04 Uutiset / Jaoston pääsivusto

KiPS kasvatti Aleksi Korhonen valittiin suoraan 8-12.03 pidettävään Pohjolaleiriin Vierumäelle. Aleksi oli tällä kertaa ainoa lappilainen -02 syntynyt kiekkoilija, joka tuli suoraa valituksi.


Loput valinnat tehdään 27-29.01 Kuortaneella käytävässä Tulevaisuuden Tähdet tapahtumassa, johon valittiin mukaan myös KiPS:n Veetu Korpihalkola.

Pohjolaleiriin valitaan 102 ikäluokkansa kehittyneintä pelaajaa ja siitä muodostetaan ensi kesän aikana tuleva U-16 maajoukkue. Suora valinta 47 pelaajan joukkoon on siis jokseenkin harvinainen saavutus seurassamme, ja jopa koko Lapinalueen kiekkoilijoiden keskuudessa. Aleksi harjoittelee ja käy koulua edelleen Kittilässä ja pelaa yhteistyöseura Rokin C1-joukkueessa mestistä. Hän onkin hyvä esimerkki jälleen kerran siitä, että myös pieneltä paikkakunnalta on mahdollisuus päästä etenemään harrastuksessaan, kunhan arjen tekeminen ja pelaajapolku on kunnossa.

Toivotammekin Aleksille onnea tuleviin tapahtumiin luottaen, että ilo, nöyryys ja oikea asenne tekemiseen jatkuu myös tulevaisuudessa ja saavutukset otetaan vastaan suurena mahdollisuutena. Onnittelut myös Aleksin vanhemmille, jotka ovat olleet vahvasti mukana poikansa harrastuksessaan ja ennen kaikkea maltillisesti tukien, pitämättä turhaa kiirettä.


   
Lisää uutisia
Kittilän Palloseura
«  Joulukuu   »
Kategoriat