Viime viikonlopun Ahma uutisia!
24.1.2017 12:27 Uutiset / Jaoston pääsivusto

YOUTH WARRIORS F Torniossa

YOUNG WARRIORS D Kotona ja su Roissa

YOUNG WARRIORS C Kotona

F soturin aluilla oli Torniossa sunnuntaina pelit paikallista iHC tä vastaan. Pelit päättyivät kotijoukkueen voittoihin, mutta pelit olivat kuitenkin suht koht tasaisia ja niistä jäi hurjasti oppia tuleviin koitoksiin! (ensi vkl ivalo). Ja pääasiahan on että peleistä jäi iloiset mielet kaikille. Huolto pelasi Torniossa mahtavasti! Pelurit pääsivät syömään vip tiloissa "UKIN JA MUMMON" tekemät ruuat! Suuret kiitokset siitä Heille! Pelien päätyttä, käytiin Haaparannan puolella vielä "lasten ikeassa",niin päivä oli täydellinen ja kohti kotimatkalle oli mukava lähteä hyvillä mielin ja hymyssä suin!


D soturit pelasivat la kotona PeKi ä vastaan. Valkun mielestä ottelu ei tarjonnut pahemmin kiekollisia hienouksia, vaan hurlum hei kiekkoa.Mv tten torjunnat olivat pelissä 50-51!!. PeKi voitti ottelun 0-6. Mutta sunnuntaina,Y W kaivoi sotakirveen esiin lappi arenalla. vastassa oli Pantterit,jotka olivat vahvistaneet joukkuettaan SoPa laisilla hyökkäyskentällisen verran. Ottelun alussa Pantterit meni pari kertaa johtoon, mutta sitkeä Ahmalauma ei antanut periksi vaan tuli aina tasoihin ja lopussa meni vielä ohitse! Mikä sen vieälä makiampaa, kuin lopussa tehdä vielä tyhjiin lopullinen niitti. ottelu päättyi 4-6 Ahmasotureitten voittoon! Yllä kuva Pelistä!


C soturit kelasivat la iltapv kotonaan Jääkobria vastaan. Puoleen väliin asti kotijoukkue vei vastustajaa koko ajan parin maalin erolla,mutta sitten ero repesi jo neljään maaliin. ja semmoisena se meni ottelun loppuun asti. Arvokas voitto Ahmasotureille. Ottelussa oli pelottavan näköinen loukkaantuminen ja sitähän se oli. Mutta saamani tiedon mukaan kyseinen AHMASOTURI on jo päässyt pois sairaalasta, mutta pitkä lepo jakso on edessä! TSEMIÄ!!!! Iso kiitos paikalle olleelle EA henkilökunnalle tapahtumaan liittyen!   
Lisää uutisia
Kittilän Palloseura
«  Joulukuu   »
Kategoriat