AHMA UUTISIA VIIKONLOPULTA
30.1.2017 12:33 Uutiset / Jaoston pääsivusto

YOUNG LADY WARRIORS voitokkaana Rovaniemellä!

E2 AA turnaus ja Edustus Kotona Ahma Arenalla!

Young Ladies voitti ensimmäisessä pelissään kotijoukkue RoKi n 1-4. joukkueen maalit jakautuivat 3 eri pelaajalle. Toisessa pelissään TuKi sai tuntea KiPs Ladyjen kovan pelikunnon numeroin 4-6. Tässäkin pelissä maalinteko onnistui peräti 5 eri pelaajalta! Mahtavaa,että onnistumisia tuli laajalta rintamalta! Joukkueenjohtaja(jojo) Janica kertoi että koko joukkue on taasen kehittynyt huimasti edellisistä peleistä! Tästä on hyvä jatkaa! Ps.ekassa pelissä loukkaantui Eräs KiPs peluri,mutta onneksi ei mitään vakavempaa.Hän joutui jättämään toisen pelin väliin,Mutta hän oli kannustamassa katsomossa toisen pelin ajan peli Sisariaan!

E2 AA YOUTH WARRIORS seilla oli ensiksi vastassa SoPa Blue, jossa nähtiin tosi hyvää pelaamista kotijoukkueelta ja loppu summerin soidessa taululla komeilivat numerot 6-2. Toisessa pelissä ei oltu ihan hereillä ja sen Nuoret ahmasotirit hävisivät SoPa lle 2-8. Mutta positiivinen ja iloinen ilme Pojille jäi päivästä! Tästä on hyvä jatkaa!

Wolverine s kävi paikallis väännön KoTu a vastaan! Kotijoukkue ei ollut ihan terävimmillään mutta rutiinilla taululle lävähtivät 9-5 lukemat,taistelun päätyttyä! Seuraavissa kahdessa pelissä selvinee aika pitkälle joukkueen runkosarja sijoitus. Ensin PeKi vieraissa ja sitten on RoPo kotona 2 vk päästä!


   
Lisää uutisia
Kittilän Palloseura
«  Joulukuu   »
Kategoriat