NELJÄ JOUKKUETTA OLI TULESSA VIIME VIIKONLOPPUNA!
7.2.2017 12:00 Uutiset / Jaoston pääsivusto

La 4.2 E2 AA Roissa tuplapelissä. C2 AA kotipelissä. Edustus Pellossa.

Su 5.2 D2 AA Roissa.

E2 AA pelasi ensin Panttereita vastaan ja niukka tappio(5-4) hyvällä peliesityksellä kumminkin.Koutsi oli tosi tyytyväinen Youth Warriors joukkueen kehittymiseen ja oppimiseen. Etiäpäin mennään koko ajan!. Toisessa pelissä TuKi a vastaan ei Focus ollut enään ihan kohillaan,mutta oppia antoi sekin. Hyvällä ja Iloisella ilmeellä Etiäpäin!

C2 AA pelasi lauantaina sarjakärki K-Laser P vastaan ja siinä pelattiin ensimmäisessä erässä hieman vierasjoukkueen vetämänä.(kotijoukkueen mv varusteitten rikkoutumisella osuutta hieman asiaan) mutta toisessa erässä Young warriors otti hommaa haltuun ja tasoitti pelin! Kolmannen erän alkupuoliskolla vierailijat tekivät 3 maalia, reiluun 4 minuuttiin,ennen kuin kotijoukkue aloitti raivoisan loppukirin, se ei aivan riittänyt tällä kertaa. Loppunumerot kirjattiin 6-7. Koti joukkueella oli mahdoton sairas ja loukkaantumis kierre päällä. Onneksi he saivat apuja Pelaajaliikenne sopimuksen avulla RoKi sta.

Wolverine Warriors kävi PeKi Red Stars in vieraana ja siitä pelistä voisi kirjoittaa vaikka mitä( Jätämme kumminkin tämän Hikimiehen harteille). Tärkeät pisteet sieltä kairattiin ja aika saletisti voidaan puhua että olemme runkosarjassa 3 parhaan joukossa. Ensi vkl rupeamme sitten taistelemaan tosissaan,vähintäin 2 paikasta,kun sarja kolmonen RoPo tulee Agnigo Eagle pyhättöön!

5.2 D2 AA pelasi RoKi a vastaan. Lappi Arenalla käyty ottelu oli Koutsin mielestä tasaisempi mitä numerot näyttivät ja hän oli tosi tyytyväinen joukueen esitykseen. harmittelun paikka oli että joukkueesta puuttui 3 vaki pakkia. Alussahan KiPs oli johdossa ja vähän yli puolen välin peliä tasurissa. Mutta,tästä on hyvä jatkaa taasen etiäpäin!


   
Lisää uutisia
Kittilän Palloseura
«  Joulukuu   »
Kategoriat