VIIME VIIKONLOPUN PELEISTÄ
16.2.2017 11:21 Uutiset / Jaoston pääsivusto

KOTI VOITTOJEN VIIKONLOPPU

Lauantaina 11.2 oli ensin C2 AA lla ottelu Lämärit/TIHC yhdistelmää vastaan. Ottelu alkoi kotijoukkueen osalta vauhdikkaasti, sillä reilun minuutin päästä taululla komeilivat jo 2-0 numerot! Vastustaja kavensi sen jälkeen, mutte sen jälkeen Young Warriors meni menojaan. Kahdenerän jälkeen taululla komeilivat 11-3 numerot! Viimeisessä erässä maali tehtailu jatkui vaan ja loppusummerin soidessa, numerot olivat 17-4 !!!!! Aikamoinen ilotulitus! Pakko kommentoida ajassa 59.59 tapahtunutta PÄÄHÄN KOHDISTUNUTTA taklausta. Tuommoinen ei kuulu Hokiin. Joukkueitten sisällä pitäisivät jo olla säännöt, että tämmöisestä annetaan sanktioita.


Edustuksella oli erittäin tärkeä peli Ropoa vastaan.Sen pelin voittajalle oli melko varmuudella tulossa suora välierä paikka. Ahmasoturit tiedostivat hyvin sen ja tuloksena oli yksi kauden parhaimmista peleistä.Ottelu päättyi 5-1. Ahmaluola on edelleen voittamaton vastustajille. Välierä paikka on tosi lähellä, sillä viimeisestä 3 ottelusta 3 pistettä , niin se on sata varma. Tällöin voin sanoa, että Ahmaluolassa pelataan varmuudella vielä huuhtikuun ekana viikonloppuna.


12.2 Sunnuntaina oli vuorossa Agnigo Eagle Ahma arenalla D2 AA peli EtPo a vastaan. Ottelu oli tasaista vääntöä heti alku miinuuteista lähtien. Ensimmäisen erän jälkeen tulos oli 3-2 kotijoukkueelle. Toiseen erään luisteli sisuuntunut vierasjoukkue ja kuinkas ollakaan, numerot taululla olivatkin yhtä äkkiä 3-4. Mutta Warrior s lauma ei tästä hätkähtänyt, vaan latoi kaverin reppuun 4 maalia ja kuten joku on joskus sanonut SE ON SIINÄ! Hieno ja tärkeä kotivoitto!


F juniori turnauksesta tulee myöhemmin juttua


   
Lisää uutisia
Kittilän Palloseura
«  Joulukuu   »
Kategoriat