Viime viikonlopun Ahma uutisia!
20.2.2017 11:32 Uutiset / Jaoston pääsivusto

D Ja C Kotosalla, Edustus sodankylässä

D2 AA sai vastaansa Tunturi kiekon. Joka tiedettiin jo ennakkoon vahvaksi vastustajaksi. Sillä joukkueessa pelaa monta yli ikäistä. ottelun alku oli tasaista vääntämistä. Young Warriors meni ekassa erässä pari kertaa johtoon, mutta kaveri rokotti ja tasoitti pelin. Erätauolle lähettiin siis 2-2 lukemista. Tokan erän alussa TuKi antoi vähän shokki hoitoa,Mutta Nuorten Ahmojen ilmeet, niin kentällä,kuin aitiossa olivat niin päättäväiset, että periks ei anneta tuumaakaan.Ja, niinhän siinä kävi että kotijoukkue nostatti kattoa ,tasoittamalla pelin!! Peli oli tasaiasta vääntöä loppua kohden, kunnes KiPS ille tulee jäähy. No kaveri laittaa parhaan miehistönsä kehiin, Mutta Ahma Soturit näyttivät ja osoittivat taistelullaan,mistä heidät on tehty ja loppusummerin soidessa taululla ovat numerot 3-3. vastustajan valmentajan mielestä numerot olivat oikeutetut!

C2 AA luisteli vastaan MuJK (Muhoksen jää klubi) Kotijoukkue lähti heti viemään ottelua. Ekan erän jälkeen numerot olivat 3-0 taululla. Toisessa erässä Young Warriors lisäsi johtoaan jo 5-0, ennenkuin vastustaja sai kuparisen rikki.Kolmanteen erään lähettiin lukemista 6-1. Mutta peli oli jo ratkennut tässä vaiheessa. Lopputulos oli 8-3. Tästä on hyvä jatkaa etiäpäin!

Edustus lähti metsästämään pisteitä Sodankylästä. Joukkueesta tippui to illan jälkeen peluria oikeen urakalla etupäässä kuumeiluun ja edes pelipv aamuna joukkue ei ollut vielä kasassa. Mutta,kiitos taasen yhteistyö seuramma RoKi n suuntaan. Ottelu alkoi ulos ajolla, voisi sanoa. kova oli tuomio tilanteesta, ehkä pienempikin rangaistus olisi riittänyt,ekan erän lopulla sattunut meän pelaajan ulos ajo tuntui hieman paikkaukselta. Sillä esim vastustajan koutsi sanoi että siitä ei olisi kuulunut antaa ees penaltyä (KiPS iläiselle). No,se on mennyttä.Ottelu oli aikamoista ilotulitusta Ahmasotureilta 0-4, 0-8 ja 3-4 olivat erä lukemat. Voiton myötä KiPS nousi sarjakärkeen! (YKI llä ottelu vähemmän pelattuna).


   
Lisää uutisia
Kittilän Palloseura
«  Joulukuu   »
Kategoriat