Viikonlopun Ahma saldo: 6 voittoa, yksi tasapeli ja 2 tappiota
27.2.2017 13:53 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Hattu temppuilijat!

D2 AA lauantaina Sopassa! Tuloksena 1-9 murska voitto! eränumerot 1-4 ja 0-5!

Sunnuntaina oli kotiluolassa vastassa Roki ja kyyti oli hieman kylmähköä ekassa erässä. 2-8 oli numerot. Toinen erä menikin sitten jo paremmin, 1-1. lopputulos oli siis 3-9.

C2 AA aloitti viraspeli vkl Oulaisissa Cobrien vieraana. Siinä pelissä tehtiin maaleja vuorotahtiin ja urakalla. Tärkeintä oli että Young Warriors teki yhden kaapin enemmän ja kairasi pisteet Kittilään. ottelu päättyi 8-9. erät menivät 2-2, 2-3 ja 4-4. Makea voitto! Su olikin sitten kylmää kyytiä K-Laser P vieraana.Ekassa erässä kotijoukkue latoi 8 kaappia Ahmojen reppuun. K-Laser ei ole menettänyt pistettäkään vielä sarjassa. ja ei menettänyt sunnuntainakaan. Loppu tulos oli pelissä 16-2. KiPS on sarjassa Toisena!

Edustus pelasi La pelin Tukia vastaan Agnigo Eagle Arenalla. Kaverilla oli rosterissa 1 plus 7!! Suuri kunnia Heille!

Kerron vain lopputuloksen pelistä.21-0!

Youg Lady Warriors kävi Torniossa Pelaamassa Kaksi peliä (Huh, lähtö Kittilästä oli jo Klo 5 aamusella) Ensimmäisenä kohdattiin TuKi klo 10. Tuloksena hieno voitto 4-3! Klo 13 oli sitten vastassa RoKi ja siinä Ahmattaret näyttivät kaapin paikan vastustajalle! Loppu summerin soitua, loistivat valotaululla numerot 7-4 ! Mahtava suoritus kauden loppuun! Jojo kyllä ilmoitti jo että jotain mukavaa vielä keksitään!

E2 AA pelasi Ivalossa kaksi peliä 25 .2. Tuloksena voitto ja tasapeli! näistä peleistä tulee paremmin vielä infoa!


   
Lisää uutisia
Kittilän Palloseura
«  Joulukuu   »
Kategoriat