11 ja 12.3 pelit Ahmoilta
14.3.2017 11:42 Uutiset / Jaoston pääsivusto

E, D, C Kehissä!

E2 AA kävi SoPa landiassa pelaamassa kaksi peliä SoPa a ja SoPa Blue vastaan. Ensimmäisessä pelissä tuli niukka tappio ja toisessa pelissä vieläkin niukempi häviö. tulokset olivat 4-2 ja 5-4. Annika Takalokastari kertoi että Vastustajilla oli vähän pelaajia joten heitä pelasi tuttuun tapaan kummassakin joukkueessa.Nuorilla Ahmasotureilla oli ollut kumminkin hyvä fiilis koko ajan päällä. sekä pikku hiljaa ovat pelipaikat ruvenneet löytymään jonka ansiosta välillä oli tosi kovaa myllytystä vastustajan kenttä päädyssä! Annika kertoi myös että on ollut niin silmiinnähtävissä miten talven aikan joukkue on kehittynyt! Mahtavaa Kuulla!!

D2 AA kävi la iltapelin PeKi ssä. (Klo 19.00) Todellisuudessa ottelu alkoi vielä myöhemmin kun aiemmassa pelissä iltapäivällä vastustaja joukkueen bussi oli ruvennut temppuilemaan. pelissä oli tiukkaa vääntöä ja se päättyikin tasanumeroihin 3-3. Su oli sitten peli Panttereita vastaa kotipyhäkössä ja jännien vaiheiden jälkeen Ahma jengi näytti vastustajalle Kuka Käskee. Voitto tulos oli 6-4. Hyvä vkl D ltä!

C2 AA pelasi Lauantaina K-Oulua vastaan ja siitä pelistä ei paljon kerrottavaa, sillä tasoero oli niin suuri. Eränumerot olivat 7-0,8-2 ja 6-4.


   
Lisää uutisia
Kittilän Palloseura
«  Tammikuu   »
Kategoriat