Voitokas viime Viikonloppu Ahmoilta!
21.3.2017 10:05 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Kaikki Ahmajuniori joukkueet tulessa!

La aamusella käynnistyi F2 juniori turnaus. KiPS sai siihen jalkeille kaksi joukkuetta peräti. Joukkueen johtaja halusi antaa erityismaininnan Innalle taidokkuudestaan peleissä.Molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa ja peli kulki mallikkaasti, niin voittojakin irtosi. Mutta kaikkein tärkeintähän oli, että kaikilla oli hauskaa ja kentällä oltiin joka kerta hymyissä suin. Kaiken tämän päälle vielä vierasjoukkueet kiittelivät turnauksesta. Oli heidän mielestään mukavaa ja hyvin järjestetty tapahtuma. Aina lämmittää mieltä kun vastustajat antavat hyvää palautetta! Oli mukava kiittää ja toivottaa heille Hyvää ja Turvallista kotimatkaa!

E2 turnaus pääsi heti tämän jälkeen käyntiin.Ensimmäisessä pelissä kotijoukkue kaatoi Pantterit 4-3. Nuoret Ahmasoturit pelasivat heti perään toisen ottelun TuKi a vastaan ja siinä oli lopputulos tismalleen sama kuin ensimmäisessä pelissä 4-3. turnauksen viimeinen peli käytiin Panttereiden ja TuKi n välillä ja sen ottelun kairasi kotiin Tunturien joukkue Ivalosta. Koutsi kertoi että pelit olivat tiukkoja ja jännittäviä. Ja että Pojat ovat menneet tosi paljon etiäpäin talven aikana. E2 on Loppu turnaus on Kittilässä 1.4 Lauantaina.

D2 pelasi sunnuntaina Ylitorniolla EtPo a vastaan.Ottelu alkoi vähän molli voittoisasti vieras joukkueelle. Ajassa 19.55 koti joukkue johti jo 3-0! Mutta siitä alkoi Nuorten Ahma Sotureitten nousu. Ajassa 22.50 tuli ensimmäinen kavennus maali. maalivahtien torjunnat olivat ekassa erässä 10-14. Toinen erä oli torjuntojen valossa kotijoukkueen hallintaa (8-23) Mutta Ahmakassari pelasi erässä nollapelin!!! Ja kenttäpelaajat tekivät kaksi kihausta kotijoukkueen reppuun! Lopputulosta voidaan pitää hyvänä (3-3) sillä Ylitornio on vaikea paikka ollut aina pärjätä!

C2 pelasi sunnuntaina Torniossa Lämärit/TIHC vastaan. Ja Koutsin mielestä tämä peli ei ollut ns. mukava. Vastustaja aloitti jo ekassa erässä pelaamaan tavalla joka ei kuulu jääkiekkoon. Ottelussa nähtiin paljon tilanteita jossa näytti siltä, että tärkein asia on vain vahingoittaa KiPS pelaajia. Sekä, se ettei vastustajan valmentaja puuttunut omien pelaajien huuteluun/solvaamiseen meidän aitioon! Tästä sai peräti kuulla myös meidän Valmentajat ja huoltajat. Ahmasoturit veivät kaveria pelissä maalien varjossa koko pelin ajan. erälukemat olivat 1-3, 1-4 ja 1-1. penaltyt menivät 52-29. Lopuksi vielä! Ei voi olla mahdollista, että joutuu pelkäämääm kentälle menoa. Tässä ei pelata mitään Kanukkien kaljaliigaa!


   
Lisää uutisia
Kittilän Palloseura
«  Joulukuu   »
Kategoriat