Viimeisen peliviikonlopun tuloksia!
5.4.2017 13:27 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Loppu turnauksia ja Pronssi peli!

F2 Ivalossa: sinne päästiinkin vain yhdellä joukkueella ja tuloshan siellä oli mainio.Pikku soturit voittivat kaikki 3 otteluaan! Koska kyseessä oli kauden lopputurnaus, niin mitalit kaulassahan sieltä kotiin tultiin! Mitalit ilahduttivat joka ikistä peluria kovin ja tarinaa riitti paluumatkalla! Hieno kausi F 2 lla!

E2 kotona: vähän vanhemmat soturit toistivat saman tempun heidän lopputurnauksessaan, eli 3 voittoa ja Mitalit kaulaan.YESSS! ensimmäisessä pelissä kaatui SoPa 4-1, toisessa pelissä TuKi 4-2 ja viimeisessä pelissä PeKi 6-3. Mahtava kauden lopetus myös E2 AA lta. ps.Yleisö oli aivan mahtava peleissä! Kiitos!

D2 Lappiarenalla: välierässä vastaan asettui EtPo. Ensimmäisessä Erän vei vastustaja 1-3. tasaista vääntöä, mutta kaveri teki paremmalla prosentilla maaleja. toisessa erässä ,Nuoret Ahmasoturit painoivat kovin päälle,mutta kaveri teki ainoan maalin erässä. Ottelu päättyi siis 1-4. Pronssipelissä asettui vastaan PeKi. Siinä pelissä Ahmat olivat niskanpäällä torjuntojen varjossa, mutta tasaista vääntöä se oli maalien varjossa. varsinainen peliaika päättyi 2-2, joten mentiin jatkoajalle.Sitä ei ehditty pelata kuin reilu 3 min, niin vastustaja iski voittomaalin. peli siis päättyi 2-3 ja.

Edustus: pronssi pelissä vastassa tuttu ja turvallinen PeKi. Siinä kohtasi 2 välierissä hävinnyttä joukuetta. pelin taso ei noussut hirveän korkeaksi. PeKi johti ekan erän jälkeen 0-1 ja toisen erän jälkeen 0-3. kotijoukkeen takaa ajo käynnistyi n. 10 min ennen ottelun päättymistä ja maalin päähän päästiin, kunnes ottelun hahmo ja Pleijareiden pistepörssi kärki Sirkkala teki tyhjiin loppunumeroiksi 2-4. Kausi päättyi vähän mollivoittoisasti, mutta eikun kohti ensi kautta!


   
Lisää uutisia
Kittilän Palloseura
«  Joulukuu   »
Kategoriat