KiPS D/C-JOUKKUE VIERASPELI REISSULLA KEMIJÄRVELLÄ
2.10.2017 10:50 Uutiset / KiPS D/C

KiPS D/C-junioreiden kausi on alkanut.

KiPS D/C- joukkue on aloittanut kautensa jo syyskuun puolivälissä, syyskausi pelataan kahdella peliryhmällä ja niinpä ottelutahti tulee olemaan varsin tiukka. Joukkue onkin jaettu kahteen ryhmään ikäluokittain ja ryhmät keskenään täydentää toisiaan tarvittaessa, jotta riittävä pelaajamäärä saadaan mukaan otteluihin. Käytämmekin ryhmistä nimitystä KiPS -04 ja KiPS kuten ne on myös tilastopalveluun nimetty.

Kemijärvelle lähtikin Pantterit/KeKi yhdistelmäjoukkuetta haastamaan lauantaina ryhmä KiPS. Ottelu on ollut torjuntojen valossa KiPS:n hallintaa, mutta kotijoukkue venyi kuitenkin 4-4 tasapeliin. KiPS:n onnistujia oli tällä kertaa William Tapio 1+2, Miko Mäkitalo 1+1 ja Tomas Rantanen sekä Roni Jatkola tekivät myös maalin mieheen. Maalissa KiPS:n -04 ryhmässä kenttäpelaajana pelaava Oskari Satta osoitti jälleen olevansa varsinainen monilahjakkuus ja suoriutui myös maalissa varsin mallikkaasti.

KiPS ryhmä aloitti kautensa Ivalossa jo edellisviikonloppuna kohdaten TuKi:n, peli päättyi vierasjoukkueen 5-13 voittoon. Myös KiPS -04 on pelannut jo kaksi ottelua, EtPo voitti kotiottelunsa maalein 8-4 ja Pantterit/KeKi voitti Kittilässä erittäin tiukkojen vaiheiden jälkeen lukemin 1-2. Ensiviikonloppuna KiPS -04 matkustaa lauantaina Ivaloon ja sunnuntaina molemmat ryhmät haastaa Agnico Eagle jäähallissa EtPo:n. Tervetuloa mukaan seuraamme iloisen tekemisen ja kannustamisen merkeissä!


   
Lisää uutisia
Kittilän Palloseura
«  Joulukuu   »
Kategoriat