Edustuksen kausi käynnistyi viikonloppuna!
2.10.2017 14:45 Uutiset / KiPS Edustus

KiPS:n osalta Lappiliiga 2017-2018 pyörähti käyntiin tupla-peli viikonlopulla. Lauantaina 30.9. kotipelillä YKi:a vastaan ja sunnuntaina 1.10. KiPS matkusti Kemijärvelle KeKin vieraaksi.

Lauantain ottelu oli jännittävää, niin valmentajalle, kuin joukkueellekin. Olihan koitos ensimmäinen yhteinen testi, Otteluun valmistautumiseen, haasteita antoi muutaman pelaajan puuttuminen jo muutenkin pienestä kokoonpanosta, mutta kokonaisuutena joukkue lähti YKi.a vastaan positiivisella mielellä.

Ottelun alku olikin juuri sellainen, mitä vähän uumoiltiinkin. YKi tuli liikkuvalla ja hyvin luistelevalla joukkueella todella lujaa ja KiPS oli ajoittain todella tiukilla. Hyvän maalivahtipelin sekä todella taistelevan "ilmeen" vuoksi KiPS kuitenkin piti YKi:a tiukoilla aina 50 minuuttiin asti, pelin ollessa tällöin tasan 5-5. Sitten vain yksinkertaisesti laajempi materiaali, sekä fyysinen ylivoima tuli KiPS-soturien eteen ja YKi vei pisteet Rovaniemelle maalein 5-9. Sunnuntaina oli vuorossa matka, ehkä kovimpaan mahdolliseen paikkaan, tämän vuoden Lappi-liigassa. Eli Kemijärvelle ja "tähtiä" vilisevän KeKi:n vieraaksi. Ja niin vain KiPS kiusasi todella hienosti KeKi:a täydet 40.min ottelun ollessa 2-1 kotijoukkueelle. Mutta sitten taas viimeinen erä oli jo toista, todella kovaa peliä pelaaville Kips-sotureille liikaa. KeKi ratkaisi ottelun ykköskenttänsä turvin ja piti pisteet itsellään luvuin 5-1.

Valmentajan kommentit viikonlopusta :

"Pisteiden valossa laiha saalis, mutta kyllä minä näkisin tuloksen takaa todella paljon positiivisia asioita. Ensimmäiset pelit ovat tutustumista joukkueen ja valmentajan välillä, sillä onhan peli-tapahtuma aivan eri kuin harjoitustapahtuma. Joukkue taisteli todella miehekkäästi viikonloppuna kuudesta erästä viisi. Vain viimeinen 10 min YKi pelissä oli heikkoa. Toki voidaan todeta, ettei tilanne ollut aivan niin musta valkoinen, sillä taistelimme koko pelin neljällä pakilla, jotka todella pelasivat aktiivisesti, eivätkä vain seisoneet tai purkaneet kiekkoa. Mutta sitten vain akut tyhjenivät koko joukkueelta ja YKi karkasi. Keki peliin ei paljon enempää ollut heittää miehiä, mutta jälleen KiPS:n pelaajat yllättivät minut positiivisesti ja joukkue taisteli todella MIEHEKKÄÄSTI KeKin joukkuetta vastaan, Puolustuksen kautta pelannut joukkue onnistui pitämään KeKin huippukaluston ahtaalla. Tästä totuuden kertoo myös pöytäkirja, eli KeKi:n kaikki maalit tehtaili "jäätävä" ykkösnyrkki. Kaikenkaikkiaan pää on saatu auki ja tästä vaan jatketaan eteenpäin kovalla työllä sekä positiivisella asenteella"

   
Lisää uutisia
Kittilän Palloseura
«  Joulukuu   »
Kategoriat