Jalkapallokauden päättäjäiset
2.10.2017 16:10 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Sunnuntaina 1.10. pidettiin KiPS:n jalkapallokauden päättäjäiset. Tilaisuudessa palkittiin mm. vuoden juniorina Milla Ylitalo.

Koleasta syys-säästä huolimatta Agnico Eagle-jalkapallokentälle oli taas saapunut runsaslukuisesti lapsia ja vanhempia juhlistamaan KiPS:n perinteistä "Pallo Pysähtyy ja lätkä liikkuu"-tapahtumaa.

Ohjelmassa oli perinteisesti vanhemmat vs. juniorit-pelit. Pelit olivat tiukkoja, mutta hyvä henkisiä ja tälläkin kertaa vanhempien oli vain tyydyttävä kohtaloonsa ja taipua junioreiden tiukassa painostuksessa. Eli pelit suvereenisti junioreille. Otteluiden jälkeen oli vuorossa palkintojenjakoa, jossa joukkueet palkitsivat kauden pelaajiaan. Palkintojenjaon jälkeen oli tarjolla kakkua ja mehua, sekä jäähallissa perheluistelua.

Seurapalkintoina jaettiin "Vuoden Juniori"-palkinto, jonka sai tänä vuonna Milla Ylitalo. Perusteluina tämän vuoden valintaan oli mm. esimerkillinen nuori jalkapalloilija, joka toimii esikuvana monelle nuoremmalle juniorille. Käytös sekä asenne aina äärimmäisen hyvä ja motivoitunut. Aina valmis auttamaan muita. Milla toimii myös apuvalmentajana nuoremmassa tyttö-joukkueessa.

Tapahtuman myötä käännetään katseet taas kohti tulevaa jalkapallokautta 2018 talvilajien parissa.

Kiitos kaikille mukana oleville valmentajille ja muille joukkue toimihenkilöille, junioreille, sponsoreille ja tietysti myös vanhemmille, kuluneesta kaudesta 2017.


   
Lisää uutisia
Kittilän Palloseura
«  Joulukuu   »
Kategoriat